camperleven.nl
aanbod van 152 campers op camperleven.nl Terug naar het vorige scherm   Inloggen   Toevoegen aan favorieten   Klik hier om af te drukken   

www.camperleven.nlVoertuiggegevens online raadplegen...

rdw logoDe RDW registreert APK-keuringsdata en andere gegevens van voertuigen. Op de website van de RDW kan je van in Nederland gekentekende voertuigen de APK-datum opvragen. Op deze datum vervalt de geldigheid van de APK-keuring. Als je voertuig keuringsplichtig is, moet deze vóór de APK-vervaldatum goedgekeurd worden.

Ook kan je op deze pagina een aantal technische gegevens van het voertuig opvragen, zoals het merk, de kleur en de datum van de eerste toelating. Deze gegevens geven overigens op geen enkele wijze inzicht in wie de eigenaar van het voertuig is. Persoonsgegevens worden alleen aan autoriteiten en belanghebbenden verstrekt die hier binnen wettelijk vastgestelde kaders recht op hebben.

Je kan de voertuiggegevens online raadplegen door het kenteken in te voeren en op Zoeken te klikken. Als je een APK-vervaldatum teruggemeld krijgt, is dat de meest actuele APK-vervaldatum die de RDW geregistreerd heeft. Deze datum kan in het verleden liggen. De gegevens worden dagelijks vernieuwd. De informatie is dus maximaal één dag oud.
Als je geen APK-vervaldatum teruggemeld krijgt, dan is er op dit moment geen APK-vervaldatum bekend. Ook hiervoor geldt dat deze informatie maximaal één dag oud is.

De RDW controleert steekproefsgewijs zo'n drie procent van de auto's die een APK-keuring ondergaat. Als het resultaat van zo'n steekproef afwijkt van het oorspronkelijke keuringsresultaat, kan het een dag langer duren voor dit in deze database is verwerkt. De vervaldatum APK wordt dan bepaald aan de hand van de datum op het keuringsbewijs dat de steekproefcontroleur uitschrijft.

Van alle voertuiggegevens die worden getoond, kan je lezen wat de betekenis is. Je klikt hiervoor dan op de Informatie button.

Klik hier om de gegevens van je camper op te vragen


zie ook wetgeving:
-
-
-
-
- 1 persoon 1 paspoort
- aantal zitplaatsen
- bpm tabel
- bpm taxatierapport
- camperinvoer B -> N
- Check online voertuiggegevens
- doorzoeken camper
- Een kampeerauto is:
- energie label
- inrichtingseisen
- invoerbepalingen dieren
- kinderzitje en wet
- liinks camperverzekeringen
- motorrijtuigenbelasting
- nettocatalogusprijs?
- Oostenrijk
- Op weg in Spanje
- RDW-keuring Navigator
- RDW: import & ombouw
- reflectievest
- regelgeving kinderzitjes
- snelheidsbegrenzer
- Verhoging maximumsnelheid
- verkeersweetjes
- wanneer gordels dragen
- zitplaatsen kampeerauto
  

Bron: RDW

laatste wijziging: juni 2005PowerSTAT.nl - Real statistics