camperleven.nl
aanbod van 152 campers op camperleven.nl Terug naar het vorige scherm   Inloggen   Toevoegen aan favorieten   Klik hier om af te drukken   

www.camperleven.nlZweeds Bureau Toerisme wordt VisitSweden

Swedish Travel- and Tourist Council, in Nederland en Vlaanderen vertegenwoordigd door "Zweeds Bureau voor Toerisme", verandert haar naam in "VisitSweden". De naamsverandering verwoordt de doelstelling van het bedrijf om internationale bezoekers naar Zweden te krijgen en vormt tevens een belangrijke schakel in de moderne bedrijfscommunicatie van VisitSweden en van de Zweedse vakantieindustrie in het algemeen.

De opdracht van de Zweedse regering en vakantieindustrie aan VisitSweden omvat zowel de marketing van het produkt Zweden alsook van Zweedse vakantiebestemmingen en evenementen.

Kort en krachtig

"Omdat wij ernaar streven om het aantal bezoekers dat naar Zweden komt te vergroten, is het een groot voordeel om een naam te hebben die dit kort maar krachtig verwoordt naar al onze partners", aldus Thomas Brühl, algemeen directeur van VisitSweden in Stockholm.

Aansporing

Een internationale naam als "VisitSweden" maakt de communicatie met de internationale doelgroep van het bedrijf eenvoudiger. De naam is een directe aansporing om Zweden te bezoeken en te genieten van de rijke veelzijdigheid die het land te bieden heeft.

Nieuw logo

logo van VisitSwedenDe nieuwe naam van het bedrijf brengt ook een nieuw bedrijfslogo met zich mee. De afbeelding van de Zweedse vlag, die een belangrijk deel uitmaakt van het oude logo, krijgt echter ook in het nieuwe logo een prominente plaats.

Meer informatie over VisitSweden: http://www.visitsweden.com


zie ook reizen:
-
-
-
- 1 persoon 1 paspoort
- BTW teruggave
- de teek
- Fotoboek
- huisdieren mee op reis
- inpaklijst voor de camper
- Kroatie
- op stap
- op weg in Duitsland
- op weg in Frankrijk
- op weg in Spanje
- Op weg in Spanje
- reizen door Canada
- Wandelen met kinderen
- Zuidelijk Afrika per camper
  

laatste wijziging: maart 2006PowerSTAT.nl - Real statistics