camperleven.nl
aanbod van 154 campers op camperleven.nl Terug naar het vorige scherm   Inloggen   Toevoegen aan favorieten   Klik hier om af te drukken   

www.camperleven.nlTomTom introduceert TomTom GO...

tomttomTomTom BV, leverancier van persoonlijke navigatiesystemen, heeft TomTom GO geïntroduceerd: een compleet, alles-in-één persoonlijk navigatiesysteem. Met TomTom GO komt het gemak van persoonlijke navigatie nu binnen het bereik van een zeer breed publiek, ook voor gebruikers die geen Pocket PC of Palm-PDA bezitten. Het systeem integreert de bekende TomTom Navigator-software in één compact en kabelloos apparaatje.

TomTom GO is direct klaar voor gebruik, kan gemakkelijk worden meegenomen van de auto naar de camper, biedt geavanceerde technologie en is stijlvol ontworpen. Daarmee loopt het ver voor op andere producten in deze markt.

TomTom GO is gemakkelijk te installeren en te gebruiken. Een verbinding met een PC of een PDA is niet nodig, laat staan enige technische expertise. Het apparaat wordt via een bevestigingskit aangebracht op de voorruit of het dashboard van de auto en is direct klaar voor gebruik. Software, kaarten, 3D-navigatieoverzichten en gesproken route-aanwijzingen in een taal naar keuze (waaronder Nederlands), zijn standaard aanwezig.

De bediening van TomTom GO vindt plaats via een aanraakscherm. Er zijn geen extra knoppen of andere bedieningspanelen nodig om een route te kiezen en te berekenen. Slechts enkele tikjes op het scherm zijn voldoende. Eenmaal op de plaats van bestemming aangekomen, kan TomTom GO gemakkelijk losgekoppeld en meegenomen worden in een handige draagtas.

Navigatie zonder onderbreking

De TomTom GO beschikt over een ingebouwde GPS-ontvanger die dankzij de nieuwste technologie overal en altijd voor een uitstekende ontvangst zorgt. Ook biedt TomTom GO Assisted Satellite Navigation, waardoor de navigatie
ook wordt voortgezet wanneer het satellietsignaal niet ontvangen kan worden, bijvoorbeeld in tunnels.

Stijlvol design

Voor steeds meer mensen is geavanceerde technologie alleen niet langer genoeg. Ook het ontwerp en het uiterlijk spelen een belangrijke rol. TomTom GO speelt in op deze trend, met een opvallende, stijlvolle vormgeving en de mogelijkheid om het apparaat verder aan te passen aan de persoonlijke stijl en het vervoermiddel, met covers in
verschillende kleuren.

tomtom in gebruikDe TomTom GO kan zonder stroomvoorziening tot 5 uur achtereen gebruikt worden, dankzij de oplaadbare Lithium-Ion batterij. Dit betekent tevens dat het niet nodig is om het apparaat aan te sluiten aan de sigarettenaansteker in de auto, of aan een andere stroomvoorziening. Dus minder kabels en meer gebruiksgemak.

Het 3,5" display zorgt voor een heldere weergave onder alle lichtomstandigheden, van direct zonlicht tot duisternis. TomTom GO biedt de bekende 3D-weergave en het bovenaanzicht van TomTom, wat het navigeren gemakkelijker en intuïtiever maakt dan mogelijk is bij vele inbouw autonavigatiesystemen. De gebruikersinterface is goed leesbaar en biedt alleen de informatie die nodig is. De ingebouwde speaker zorgt ervoor dat gebruikers de gesproken richtinginstructies goed kunnen verstaan, boven het geluid van de motor of ander omgevingsgeluid.

Professional Docking Kit

De mogelijkheden van TomTom GO kunnen verder worden uitgebreid met een professional docking kit. Deze is bedoeld voor inbouw door professionele automontagebedrijven. Met deze kit kan TomTom GO direct worden aangesloten op de interne stroomvoorziening van de auto en het ingebouwde speakersysteem. Ook kan er gebruik worden gemaakt van een externe GPS-antenne. Met dit systeem worden de gesproken instructies via de speakerinstallatie van de auto weergegeven, waarbij de eventueel spelende muziek automatisch even zachter wordt gezet.

Prijs en beschikbaarheid

TomTom GO is leverbaar bij diverse verkooppunten.
De adviesverkoopprijs bedraagt € 799, incl. btw.


zie ook onderweg:
-
-
-
-
- aantal zitplaatsen
- Antiekmarkt
- Beijing
- camperetiquette
- camperjargon
- CamperPech
- correcte zitpositie
- e-mail onderweg
- E10 vervangt Euro 95
- fietsen op de Veluwe
- handsfree bellen
- hunebedden
- mobisafe kluis
- Onderweg met de camper
- Oostenrijk
- regelgeving kinderzitjes
- reisziekte
- rijden in de winter
- rookverbod Zweden
- routes door Rivierenland
- te zwaar beladen
- Veilig onderweg
- verkeersborden
- voordelig tanken in Spanje
- wandelen in Limburg
- wandelpaden NL
- wat is een camperplaats
- wat is GPS
- watertank vullen
- zitplaatsen kampeerauto

zie ook navigatie:
- GPS instellen
- wat is GPS
 

laatste wijziging: juli 2004PowerSTAT.nl - Real statistics