camperleven.nl
aanbod van 152 campers op camperleven.nl Terug naar het vorige scherm   Inloggen   Toevoegen aan favorieten   Klik hier om af te drukken   

www.camperleven.nlWandelen in Noord- en Midden-Limburg

Noord- en Midden-Limburg wordt nog leuker voor wandelaars. Dit blijkt uit de nieuwe campagne ‘Fietsers & Wandelaars Welkom' van Regio VVV Noord- en Midden-Limburg. Deze is het vervolg op de campagne, die zich voorheen uitsluitend op fietsers richtte.

LimburgNoord- en Midden-Limburg is een dorado voor wie zich actief in de natuur wil ontspannen. Met drie Nationale Parken, als uitzonderlijk fraaie landschappelijke attracties, oefent deze regio steeds meer aantrekkingskracht uit op de natuurliefhebbers. De Groote Peel, De Maasduinen en De Meinweg zijn stuk voor stuk ‘pareltjes' in het landschap van Noord- en Midden-Limburg.

Aanrader

Een paar dagen er tussenuit, te voet of op de fiets, in het 'andere' Limburg is dan ook een absolute aanrader. Een uitgestrekt netwerk van wandelpaden en het voor fietsers unieke knooppunten-systeem staan garant voor vele uurtjes actieve ontspanning. Voor de nodige rust kan de toerist kiezen uit zowel eenvoudige als luxe overnachtingadressen en kan bovendien voor wat extra ontspanning een heerlijk 'wellness'-uitstapje maken.

Veel informatie is te vinden in de folder 'Fietsers & Wandelaars Welkom in Noord- en Midden-Limburg', aan te vragen bij VVV Roermond, Kraanpoort 1, 6041 EG Roermond. T: 0900-2025588 (€ 0,35 p.min.);
e-mail: roermond@regiovvv.nl of kijk op www.lekker-genieten.nl.


zie ook onderweg:
-
-
-
-
- aantal zitplaatsen
- Antiekmarkt
- Beijing
- camperetiquette
- camperjargon
- CamperPech
- correcte zitpositie
- e-mail onderweg
- E10 vervangt Euro 95
- fietsen op de Veluwe
- handsfree bellen
- hunebedden
- mobisafe kluis
- Onderweg met de camper
- Oostenrijk
- regelgeving kinderzitjes
- reisziekte
- rijden in de winter
- rookverbod Zweden
- routes door Rivierenland
- te zwaar beladen
- TomTom GO
- Veilig onderweg
- verkeersborden
- voordelig tanken in Spanje
- wandelpaden NL
- wat is een camperplaats
- wat is GPS
- watertank vullen
- zitplaatsen kampeerauto
  

laatste wijziging: februari 2006PowerSTAT.nl - Real statistics