camperleven.nl
aanbod van 154 campers op camperleven.nl Terug naar het vorige scherm   Inloggen   Toevoegen aan favorieten   Klik hier om af te drukken   

www.camperleven.nlHet camperkwartetspel...

Tegen het einde van de veertiende eeuw werden in Europa de eerste kwartetkaarten gemaakt, vermoedelijk door prentkunstenaars. Doch nu kan je vanaf 2004 een echt camperkwartet via camperleven.nl uitprinten, uitknippen en spelen!

Deze kaarten zijn speciaal voor en door camperleven.nl ontwikkeld.

TIP: Gebruik zo dik mogelijk papier dat de printer aankan. Dan krijg je stevige kaarten wat prettig is om mee te spelen. Je kan ze natuurlijk ook op gewoon papier uitprinten en op karton plakken.

Hoe je het ook maakt, om het spel spannend te houden moet je natuurlijk wel zorgen dat je tegenstander niet door je kaarten heen kan kijken.

Om de kaarten te printen open je de pagina en klikt op het printertje rechtsboven in de zwarte balk bovenaan iedere pagina of de printerbutton van je browser.

Index

We wensen je heel veel speelplezier!

NOTE: Indien je niet over een "snelle" internetverbinding beschikt, kan het even duren voordat je de set (vier kaarten) op je scherm ziet verschijnen. Dit komt omdat ze van een zo hoog mogelijke kwaliteit zijn voor het printen. (Per set / pagina is dit ongeveer 800 kb).


zie ook kinderhoek:
- doolhof
- kleurwedstrijd
- prijswinnaars juni 2004
- prijswinnaars nov 2004
- Wandelen met kinderen
  

laatste wijziging: juni 2004PowerSTAT.nl - Real statistics