camperleven.nl
aanbod van 152 campers op camperleven.nl Terug naar het vorige scherm   Inloggen   Toevoegen aan favorieten   Klik hier om af te drukken   

www.camperleven.nlTeken én kleurwedstrijd!

Niet alleen inkleuren maar ook tekenen!
Versier, kleur de camper en teken de achtergrond/voorgrond waar de camper zich bevind. Staat hij op het strand? Rijdt hij door de bloemenvelden? Over het water? Etc..
Kortom maar er wat leuks van!

Inmiddels is de inzenddatum verstreken.
Alle kunstenaars hebben de enige echte SafeBag / fluor orange bag ontvangen. De twee hoofdprijs winnaars ook nog het mooie blasahouten olifanten knutselpakket. Bekijk hier de Top 5 van de winnende inzendingen.

Hieronder vind je de voorgaande kleurwedstrijden.

Speciaal voor camperleven.nl heeft Tineke Meirink een schitterende kleurplaat gemaakt. Tineke is een professionele illustrator van bekende (kinder)boeken.

De termijn voor de wedstrijd is helaas al verstreken maar natuurlijk kan je nog steeds de leuke kleurplaat downloaden en inkleuren! Vraag eventueel je ouders om bij het downloaden en printen te helpen.

Omdat we overspoeld zijn met de vele inzendingen hebben we besloten om niet één maar twéé kunstenaars met de matrasvlieger te belonen. Bovendien hebben we ook nog een leuk tover & kleur boekje als aanmoedigings- prijs toegevoegd. Kijk hier om de winnende tekeningen te bekijken.

Voorgaande winnaars

De vorige prijswinnaars van de kleurwedstrijd hebben inmiddels hun "mini kite" ontvangen. Een super kleine vlieger die het ook echt doet. Klik hier om de winnende tekeningen te bekijken.

Natuurlijk is de kleurplaat nog steeds te downloaden om hem mooi in te kleuren.


zie ook kinderhoek:
- doolhof
- kwartetspel
- prijswinnaars juni 2004
- prijswinnaars nov 2004
- Wandelen met kinderen
  

laatste wijziging: juli 2005PowerSTAT.nl - Real statistics