camperleven.nl
aanbod van 152 campers op camperleven.nl Terug naar het vorige scherm   Inloggen   Toevoegen aan favorieten   Klik hier om af te drukken   

www.camperleven.nlGrand Tour door Canada absolute topper

Zekerheid bij onvoorspelbaar avontuurplezier


door Rob Cremer

canadaHet echte gevoel van vrijheid en blijheid: in je eigen vakantiehuis over de wegen zoeven. Het geeft een gevoel van geborgenheid terwijl je toch een nomade bent! Met nagenoeg alle mogelijke comfort bij de hand toch een tijdelijk zwerversbestaan leiden. Voor mensen die al van kinds af aan kamperen en/of met een caravan op stap gaan geeft een vakantietocht met een camper een summum aan vakantiegenot.

canadaDat dan ook nog met de zekerheden die ACSI biedt. Want avontuur en vrijheid zijn aan de ene kant aanlokkelijk, het kunnen rekenen op de juiste standplaats op een camping, de goede gids voor een excursie en een goede vraagbaak tijdens de reis geeft natuurlijk een garantie op een goede vakantietocht.

Veilig

canadaWegen die vooraf grondig zijn verkend. Onder meer op het toegankelijk en veilig zijn voor campers. Ook de campings zijn gecontroleerd en de standplaatsen vastgelegd. De route is in een keurig boekwerk overzichtelijk bij de hand voor de bestuurder.
Tot slot is er de reiscaptain als vraagbaak en raadgever. Voor de rest kan het zoveel groepsreis worden als een individuele tocht als men zelf wil!

Grootsheid

De ACSI-formule van de camperreizen (voorheen rally) is er een waar men geheel zelf kiest voor 'de groep' of op jezelf zijn. Is er al een keuze uit meer dan dertig reizen in de 'Oude Wereld', de West-Canada Grand Tour is de 'Rolls Royce' onder de door ACSI verzorgde vakantiereizen.

In Canada is alles 'Big', van de steak op het bord tot de omvang van de steden. Maar dat grootse is er ook wat natuur aangaat. De rallygangers rijden door een landschapsdecor dat zijn weerga niet kent! ACSI heeft daarbij natuurlijk de beste routes om dat te beleven uitgekozen! Daarvan kan men genieten in de zekerheid dat de camper volledig te vertrouwen is. ACSI verzekert zich vooraf dat het materiaal solide is. Zo is het met alle ACSI-reizen: avontuur en onverwachte dingen beleven, terwijl er toch een zekerheid van veilige geborgenheid is. Plus de combinatie van grootse natuur en culturele hoogtepunten. Want naast de schitterende landschappen met unieke flora en fauna weet ACSI dat vakantiegangers ook willen genieten van mensen en hun cultuur. Dat geldt voor alle rally's van ACSI, maar zeker ook voor de Grand Tour door Canada.

banner


Wilt u meer weten over de ACSI-rally's, surft u dan naar www.acsi-rally.com.

vlag canada canada canada


zie ook reizen:
-
-
-
- 1 persoon 1 paspoort
- BTW teruggave
- de teek
- Fotoboek
- huisdieren mee op reis
- inpaklijst voor de camper
- Kroatie
- op stap
- op weg in Duitsland
- op weg in Frankrijk
- Op weg in Spanje
- op weg in Spanje
- Wandelen met kinderen
- Zuidelijk Afrika per camper
- Zweeds Bureau Toerisme
  

laatste wijziging: januari 2008PowerSTAT.nl - Real statistics