camperleven.nl
aanbod van 152 campers op camperleven.nl Terug naar het vorige scherm   Inloggen   Toevoegen aan favorieten   Klik hier om af te drukken   

www.camperleven.nlOok met je camper naar Beijing?

De route die gereden werd tijdens de "Amsterdam Beijing Classic Car Endurance Rally" zou ik graag willen rijden in gezelschap van een groep camperaars. Durf jij de uitdaging aan?

Ben jij een "futtende" camperaar? Heb jij er al eens aan gedacht om ook zo iets te gaan doen? Zelf rij ik in een Hymer S700 van 10 jaar oud met dubbel lucht en ik durf het wel aan!

Voor de heenreis van ongeveer 17.500 km, wil ik 3 tot 5 maanden uittrekken. Zo is er voldoende tijd om her en der te kunnen genieten van de omgeving. En met hetzelfde rustige tempo ook weer richting huis, dus zeg maximaal een jaar weg. Tussen door zou je even naar huis kunnen vliegen om de familie gerust te stellen. Natuurlijk moet er het een en ander geregeld worden voor een ergelijke grote tocht. Dat lijkt mij leuk om gezamenlijk mee te beginnen. Kortom, ik zoek andere koppels om gezamenlijk de reis voor te bereiden, om vervolgens als groep de tocht te rijden. Wie ziet het zitten of zou het willen proberen? Ik ben bereikbaar via Campercafe.


zie ook onderweg:
-
-
-
-
- aantal zitplaatsen
- Antiekmarkt
- camperetiquette
- camperjargon
- CamperPech
- correcte zitpositie
- e-mail onderweg
- E10 vervangt Euro 95
- fietsen op de Veluwe
- handsfree bellen
- hunebedden
- mobisafe kluis
- Onderweg met de camper
- Oostenrijk
- regelgeving kinderzitjes
- reisziekte
- rijden in de winter
- rookverbod Zweden
- routes door Rivierenland
- te zwaar beladen
- TomTom GO
- Veilig onderweg
- verkeersborden
- voordelig tanken in Spanje
- wandelen in Limburg
- wandelpaden NL
- wat is een camperplaats
- wat is GPS
- watertank vullen
- zitplaatsen kampeerauto
  

laatste wijziging: september 2006PowerSTAT.nl - Real statistics