camperleven.nl
aanbod van 152 campers op camperleven.nl Terug naar het vorige scherm   Inloggen   Toevoegen aan favorieten   Klik hier om af te drukken   

www.camperleven.nl3 ANWB-uitgaven 'Op stap' geheel herzien

op stap met kidsPERSBERICHT: De ANWB heeft drie gratis Ledenwijzers 'Op stap in...' herzien. De drie ledenwijzers staan boordevol tips en ideeën om op stap te gaan in Nederland, Europa of met de kinderen.

'Op stap in Europa 2005-2006' is onderverdeeld in de volgende categorieën: attractieparken, evenementen, architectuur, fonteinen, musea, natuuren uitzichtpunten. Deze hoofdstukken bieden een bijzondere verzameling reistips: van kleine onbekende tot imposante en wereldberoemde bezienswaardigheden.

Nederland kent talloze bijzondere plekjes, paden en plaatsen. In de ledenwijzer 'Op Stap in Nederland 2005-2006' staan alle attractieparken en dierentuinen netjes op een rij. Aangevuld met musea, tuinen en parken, gezellige winkelsteden en toeristische auto-, fiets- en wandelroutes. Voor de ontspanning is er een hoofdstuk 'welness' opgenomen, die maar liefst zeven beautycentra beschrijft.

In de ANWB Ledenwijzer 'Op stap met kinderen 2005-2006' staan 250 tips voor uitstapjes met kinderen. De gids wijst de weg naar binnen- en buitenattracties, doe-en kijkactiviteiten, creatief en sportief vertier in heel Nederland. Van elke provincie is een kaartje bijgevoegd met daarop aangegeven waar alle attracties te vinden zijn. Één ding hebben de uitstapjes gemeen: ze zijn allemaal kleinschalligen relatief goedkoop (maximaal zes euro per persoon).

De ANWB ledenwijzers zijn gratis te verkrijgen bij alle ANWB-winkels en via anwb.nl.


zie ook reizen:
-
-
-
- 1 persoon 1 paspoort
- BTW teruggave
- de teek
- Fotoboek
- huisdieren mee op reis
- inpaklijst voor de camper
- Kroatie
- op weg in Duitsland
- op weg in Frankrijk
- Op weg in Spanje
- op weg in Spanje
- reizen door Canada
- Wandelen met kinderen
- Zuidelijk Afrika per camper
- Zweeds Bureau Toerisme
  

Bron: ANWB

laatste wijziging: april 2005PowerSTAT.nl - Real statistics